Recensies en beschrijvingen

Bijgevoegde foto is gemaakt door Leon Thissen tijdens een uitvoering in de Catharinakapel te Lemiers ter gelegenheid van een expositie in 2019. Hij schreef het volgende:

Dag Willem, bijgaand de beloofde foto. De combinatie van twee soorten kunst in de Catharinakapel,  schilderen en musiceren, was uit de kunst. Wat een entourage, akoestiek en fluitspel. Met vriendelijke groet, Leon.

(foto en tekst met toestemming van Leon Thissen)

 

Met Malgorzata was het altijd fijn om te musiceren.
Recensie over o.a. Quatre dances dans le style Roumain voor piccolo en harmonie-orkest. Thorn,1984.
Recensie van een lerarenconcert van de Musikschule Aachen in 1986.
Deze penning is vervaardigd naar aanleiding van het behalen van het Diplôme Superieur pour la flûte, (diplôme spécial) aan het Conservatoire Royal de Liège, te Luik (België) in 1974 en wordt uitgegeven in opdracht van het conservatorium volgens een koninklijk besluit.
Dit is de keerzijde van de medaille en die ziet er prachtig uit. Zij is niet van goud maar van brons.
Dit is de inscriptie op de beker die ik toendertijd gewonnen heb te Holtum (LB)). Ik speelde het gehele fluitconcert van Haydn-Hoffmeister, met Mia Ruiters als pianiste. Mede door haar muzikaliteit en Fingerspitzengefühl werd dit concert voor mij een ware belevenis om nooit te vergeten.... Ook zij was er zeer mee ingenomen. Haar studie volgde ze o.a. te Amsterdam en Parijs.

Nieuwe reacties

31.03 | 14:30

Superieur op dwarsfluit maar ook als docent. Je werkt vanuit de mogelijkheden van de leerling en geeft tips waarbij een leerling zijn voordeel kan doen!

17.08 | 20:51

Hallo Erik, die foto heb ik nog altijd. Die van jou in facebook kan ik niet openen zonder allerlei toestemmingen te geven. Dat doe ik niet.
Groeten. Willem.

17.08 | 20:36

Hallo Erik, ik zit niet meer op facebook want het kost mij te veel energie om alle spam over mij op te zoeken en te verwijderen.... (wlm.tonnaer@gmail.com).

25.07 | 19:25

Ik moest ineens weer aan je denken toen ik deze foto zag, alleen zat jij toen niet tegen een schoorsteen op een dak, maar tegen een boom op de hei :)
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1959464404209466&set=a.111557585666833